Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Vesti

Politika

Stefanović: Demonstranti će se suočiti sa čvrstom reakcijom države ako 13. aprila bude nasilja

On je upozorio da su svi upoznati sa tim da na protestima moraju da se ponašaju po zakonu i dodao da su protesti i okupljanja dozvoljeni, ali ne i nasilje
Datum: 30/03/2019

Stefanović: Demonstranti će se suočiti sa čvrstom reakcijom države ako 13. aprila bude nasilja

Foto: Tanjug

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da će demonstranti biti suočeni sa ozbiljnom i čvrstom reakcijom države ukoliko 13. aprila na protestu opozicije bude nasilja.

"Mogu da garantujem, ako neko pokuša nasilje da će se suočiti sa ozbiljnom i čvrstom reakcijom državnih organa", rekao je Stefanović za TV Pink upitan kakva će biti reakcija države tog dana ukoliko bude nasilja, preneo je N1.

On je rekao da su svi upoznati sa tim da na protestima moraju da se ponašaju po zakonu i dodao da su protesti i okupljanja dozvoljeni, ali ne i nasilje.


Ukupno komentara: 2Sva polja su obavezna.KOMARAC
31.03.2019 - 14:00
Demonstranti će naići 13 aprila na ";čvrst otpor države"?
Umesto da pozdravi narodnu volju koja ih je izabrala,ministar Stefanović opominje i preti nekom,kome će sunce zakloniti oblak?
Gagi
31.03.2019 - 14:01
Novi Beograd
Sve dok nadležni, a među njima i Ministar unutrašnjih poslova ne obaveste javnost, ko su bile osobe sa »fantom« kapama na glavi koje su noću rušile u Sava Mali, razbile restoran u Beton Hali i ulaz u hotel Šumadija, kao i Ministarka pravde o tome, kako i koliko su te osobe kažnjene, nećemo znati ko bi mogao sa »fantom« kapom na glavi da se pojavi kao učesnik protesta »Jedan od pet miliona«, da razbija izloge i pali kontejnere za smeće i na taj način izazove »čvrstu i ozbiljnu reakciju državnih organa«. Naime, istorija nas uči da je od 27. februara 1933. godine bilo mnogo takvih slučajeva, pa me ne bi mnogo iznenadilo, da se nešto slično desi i u subotu, 13. aprila na planiranom »velikom« protestu opozicije »Jedan od pet miliona« pogotovo jer je odavno, barem nama u Srbiji poznato »da cilj opravdava sredstvo«, a cilj vladajućih je od pamtiveka uvek bio isti; da oslabi opoziciju na ovaj ili onaj način.