Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Vesti

Svet

Nastavlja se potraga za avionom u kom je bio argentinski fudbaler

"Dva aviona su poletela i pretraživaće deo na kom mislimo da postoji najveća šansa da će nešto naći, bazirano na vremenskim uslovima u trenutku kada je avion nestao", navodi se u saopštenju lokalne policije
Datum: 23/01/2019

Nastavlja se potraga za avionom u kom je bio argentinski fudbaler

Foto: Profimedia

Potraga za avionom koji je u ponedeljak uveče nestao na letu iz Francuske u Veliku Britaniju nastavljena je danas, preneo je Miror.

Avion u kom je bilo tri osobe, uključujući argentinskog fudbalera Emilijana Salu, izgubio je kontakt iznad kanala Lamanš.

Pet aviona i dva spasilačka čamca pretraživala su u utorak više od hiljadu i po kvadratnih kilometara, pre nego što je potraga obustavljena kasno uveče.

Potraga u utorak je trajala 15 sati, ali nisu nađeni tragovi aviona ili njegovih delova.

"Dva aviona su poletela i pretraživaće deo na kom mislimo da postoji najveća šansa da će nešto naći, bazirano na vremenskim uslovima u trenutku kada je avion nestao", navodi se u saopštenju lokalne policije. 

Sala je putovao u Kardif, gde je trebalo da se pridruži novom klubu u koji je prešao iz Nanta. 

Njegov nestanak izazvao je šok, a britanski mediji počeli su da se bave reakcijama, ali i nagađanjima, poput toga da je Sala porodici pred poletanje rekao da se plaši i da avion izgleda kao da će da se raspadne.

 


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.