Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Politika

Vučić: "Odluka o izborima komplikovana. Podrška SNS veća nego u istraživanjima"

Osvrćući se na istraživanja javnog mnjenja, Vučić je rekao da su njihovi brojevi trenutno i nešto bolji od onih objavljenih u istraživanju IPSOS-a, po kojima naprednjaci imaju 55 odsto
Datum: 21/01/2019

 Vučić: "Odluka o izborima komplikovana. Podrška SNS veća nego u istraživanjima"

Foto: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ne odbacuje mogućnost i ideju raspisivanja vanrednih parlamentarnih izbora, ali da to zavisi od mnogo drugih stvari od ključnog značaja za Srbiju, preneo je N1.

Vučić je za RTS rekao da je vrh Srpske napredne stranke za izbore, ali da to nije stranačko pitanje."Ta odluka je komplikovana", rekao je Vučić i dodao da će pre donošenja bilo kakvog predloga odluke to razmatrati na Predsedništvu i Glavnom odobru SNS-a.

Osvrćući se na istraživanja javnog mnjenja, Vučić je rekao da su njihovi brojevi trenutno i nešto bolji od onih objavljenih u istraživanju IPSOS-a, po kojima naprednjaci imaju 55 odsto.

Predsednik Srbije izjavio je, povodom najave da će pacifička država Palau povući prizanje nezavisnosti Kosova, da se Srbija bori i pokušava da ostvari bolju polaznu poziciju jer je za budućnost srpskog naroda i zemlje od presudnog značaja dolazak do kompromisnog rešenja kosovskog pitanja.

"Mi radimo naš posao. Plašim se euforije kod nas i to što mislimo da smo sve probleme rešili. Pokušavamo da ostvarimo bolju polaznu poziciju za Srbiju nego što je bila. Svoj posao obavljamo odgovorno. Molim građane da ne pomisle da je zbog toga situacija u vezi sa Kosovom lakša. Morate da imate u vidu i interese Albanaca i interese velikih sila koje su prilično suprotstavljene", zaključio je Vučić.


Ukupno komentara: 1Sva polja su obavezna.22.01.2019 - 14:11
Pravilno pitanje je," Kome izbori najmanje odgovaraju - vlasti ili opoziciji?", a tačan odgovor je "Vučiču Aleksandru!
SNS-u ne odgovaraju izbori jer bi izgubila lažnu opoziciju u parlamentu jer se njene danjašnje vođe ne bi mogle ni kanidavatovati, a opoziciji odgovara samo zbog protesta, tako da bi izbori jedino mogli odgovarati Dačiću zbog povlačenja priznanja takozvanog \"Kosova\"!