Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Sport

"Rekao sam sinu da je najbolje da pređe u Juventus": Otac Sergeja Milinkovića Savića razočarao Britance

"U Torinu će imati priliku da raste, da dodatno uanpredi igru i da dostigne pun potencijal. Posle tri godine u Rimu, Sergej poznaje italijansku ligu savršeno, naučio je jezik"
Datum: 18/06/2018

"Rekao sam sinu da je najbolje da pređe u Juventus": Otac Sergeja Milinkovića Savića razočarao Britance

Tanjug/AP

Sergej bi trebalo da pređe u Juventus ako bude napuštao Lacio, smatra njegov otac.

Srpski fudbaler je zaludeo Engleze koji posle utakmice Srbija-Kostarika, koju su naši igrači dobili 1:0, naširoko pišu o njegovoj budućnosti. A pogotovo se o njemu priča u Mančesteru koji je viđen kao njegova potencijalna sledeća ekipa od ovog leta. 

"Srpski internacionalac je posle neuspeha Lacija da se plasira u Ligu šampiona povezivan sa brojnim elitnim evropskim klubovima, uključujući Mančester Juunajted", piše Mančester ivning njuz

Milinković-Savić je ranije rekao da će o svojoj budućnosti odlučiti posle Svetskog prvenstva, i za sada je malo verovatno da će Junajted biti njegova sledeće destinacija, ako odluči da napusti Olimpiko ovog leta, pišu Britanci.

"Junajted je, naime, već dogovorio sa Šahtjorom dolazak Freda, a ako u slučaju odlaska Felainija budu na tržištu u potrazi za još jednim igračem sredine terena, Milinković-Savić će po svoj prilici biti preskup", navodi se.

Sa Apeninskog poluostrva stižu glasovi koji podržavaju  tezu da će Sergej ostati u Italiji.

"Rekao sam mu više puta da je Juventus idealan tim za njega", rekao je otac popularnog SMS-a za italijanski Tutosport.

"U Torinu će imati priliku da raste, da dodatno uanpredi igru i da dostigne pun potencijal. Posle tri godine u Rimu, Sergej poznaje italijansku ligu savršeno, naučio je jezik. I sa igračima vrhunskog kvaliteta kao što su Dibala, Daglas Košta i ostali mogao bi da osvoji Skudeto, italijanski kup i da doprnese osvajanju Lige šampiona, zašto da ne?"


Ukupno komentara: 1Sva polja su obavezna.Spica
18.06.2018 - 15:09
Životno iskustvo
Realno. Sergaj bi trebao da posluša oca.