Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Svet

Princ Filip ponovo vozi, ali bez pojasa: Suprug britanske kraljice posle nesreće uslikan kako krši saobraćajni propis

Policija ga je opomenula samo i ukazala mu da ne sme da vozi nevezan
Datum: 20/01/2019

Princ Filip ponovo vozi, ali bez pojasa: Suprug britanske kraljice posle nesreće uslikan kako krši saobraćajni propis

Foto: Profimedia

Suprug britanske kraljice Elizabete II, 97-godišnji princ Filip, uhvaćen je kako vozi bez pojasa, samo 48 sati otkako je izazvao saobraćajnu nesreću, prenosi CNN.

Vojvoda od Edinburga fotografisan je kako vozi novi Lend Rover bez pojasa, a oglasila se i policijau Norfolku. Portparol policije kaže da su upoznati sa tim i da su dali odgovarajući savet vozaču, tj. da je upozoren da ne sme da vozi bez pojasa.

"Svesni smo fotografija", rekao je portparol policije. "Dali smo odgovarajući savet vozaču i to je u skladu sa standardnim načinom na koji reagujemo na ovakve fotografije i ovakav tip prekršaja."

Na fotografijama se vidi princ Filip, s crnim naočarima, i bez vezanog pojasa na putu blizu njihovog imanja u Norfolku.

U četvrtak, princ Filip je ostao nepovređen kada je njegov auto sleteo i izvrnuo se na bok u nesreći u blizini imanja Sandringem.

Filip je prošao nepovređen, ali vidno potresen. Žena koja je vozila drugi auto koji je učestvovao u nesreći zadobila je površinske povrede koljena, a njena prijateljica, suvozač, koja je bila s devetomesečnim detetom u automobilu, uganula je članak. Filipova portparolka, na pitanje o subotnjem incidentu, odgovorila je: "To je u nadležnosti norfolške policije."


Ukupno komentara: 1Sva polja su obavezna.neidealni citatelj
21.01.2019 - 15:53
.
Ma Princ Filip je genijalac. Ja ga obozavam.