Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Društvo

Bjelogrlić: Očekivao sam osvetu, ali ne i da budu tako gnusni

Ne mogu ni da pretpostavim šta mi se sledeće sprema
Datum: 15/02/2019

Bjelogrlić: Očekivao sam osvetu, ali ne i da budu tako gnusni

screenshot N1

Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić izjavio je, povodom natpisa pojedinih medija o pomoći njegovom kumu Miloradu Mandiću Mandi, da je očekivao osvetu vlasti zbog izraženog političkog stava, ali ne i tako gnusnu i besramnu.

"Dovoljno je bilo da izrazim svoj politički stav 'rezervacijom mesta u Kojinom kupeu' pa da krene osvetnička kampanja protiv mene. Priznajem, očekivao sam. Ali, priznajem i da nisam očekivao da sredstva kojima se koriste mogu biti ovako gnusna i besramna, pa ne mogu ni da pretpostavim šta mi se sledeće sprema. Delimično zadovoljenje sam našao van suda, ostavkom novinarke kojoj je sramni zadatak dodeljen", rekao je Bjelogrlić za praznični broj Danasa.

Iako se nije aktivno uključio u proteste niti govorio na skupovima u srpskim gradovima, on je nedavno na pitanje da prokomentariše izjavu Nikole Koja da će, ako propadnu protesti, otići iz zemlje rekao: "Verujem da ćemo se svi zajedno izboriti da do toga ne dođe. Ako ne uspemo, neka rezerviše još mesta u kupeu".

 

 

 


Ukupno komentara: 8Sva polja su obavezna.moca
15.02.2019 - 15:38
pesak
Bela vama je lako imate taj kupe a sta da raimo mi pesaci.A odavde mora da se ode daleko.
prognanik iz grada
16.02.2019 - 09:38
brisano iz registra
vi, iako odete iz srbije,ne cete biti \"brisani iz registra\",kao sto smo mi srbi, koji smo zbog ratnih desavanja morali napustii hrvatske gradove i obreli se kojekuda po svetu.,..ps.nedavno mi stiglo pismo od odvjetnika, gde se trazi da poklonim jednom hrvatu ,neku zemlju, koju su moji preci uzivali, ali ne i roditelji,itu saznajem da sam \"izbrisana iz registra\"
milan zemun
16.02.2019 - 18:30
na bjelin tekst
dosta mi je vas glumaca i pevaća uvek ste vi neki faktori a gurate nos gde vam nije mesto vaše je da glumite i pevate a ne da se bavite politikom vrbuju vas politićari a vi posle kad oni odu sa vlasti kukate na novu vlast
Ostap Bender
16.02.2019 - 20:32
Na Bjelin tekst
A meni je dosta vas polupismenih i neobrazovanih veselnika i nikogovića koji bagatelišu sve što vredi u ovoj zemlji. Da smo u Engleskoj, mogao bi samo da sanjaš da ti bilo ko objavi bilo šta o bilo kom velikanu. Takvima poput tebe mesto odredjuje klasno društvo, koje ovde nažalost, nije ni jedan dan postojalo. Hoću reći da tamo ništavila znaju gde im je mesto. Za Šešeljeve sledbenike popu tebe mesto je u Informeru, i sličnim pomijarama!
Mole
16.02.2019 - 20:32
Izdajica
Isti naslov ponoviti tri puta
Aldo
18.02.2019 - 13:50
Sada je kasno
Trebao si imati u vidu izreku: \"Ne pljuj u izvor!\" Sada se priključi ostalim gubitnicima i moli Boga oni na koje si hulio, netragom nestanu. Trebalo je da se baviš stvarima koje najbolje žnaš da radiš, a ne da gomilaš neprijatelje.
Ekspert
19.02.2019 - 14:19
Nevinost bez zaštite
Još uvek nema nikakvih nagoveštaja da te je \"dokačila\" vlast! A to, što te čitaoci propuštaju kroz \"tastaturu\" je stvar dostupnosti tehnologije i nesputane demokratičnosti-prava na iskazivanje svoga mišljenja o svemu, svačemu i svakome, pa i o gospodinu Bjelogrliću. Isto tako kao što i on ima prava na svoj stav i mišljenje. Ko bi rekao da je navedeni ghospodin toliko osetljiv pa kritiku doživljava kao \"gnusnu\"!? IOzgleda da je postalo \"stvar navike\" glumaca da istupaju sa svojim poilitzičkim stavovima. pa i začinjeni teškim vulgarnostima, ali da smatraju da oni moraju biti iztuzeti od primene starog previla \"zub za zub!? Razmaženi ste, moji glumci i glumatala! Dederda se javi bar jedan od vas koji može da nabroji sve manifestacije i sva priznanje i nagrade koje ste osmislili i dodeljivali sami sebi!? Ima li neko među vama a da se nije okitio nekom nagrado!? Pravo rečeno, najbolje glumite na naručenim protestima, te bi bio red da izmislite i neko priznanje za takve nastupe!
19
20.02.2019 - 12:43
Kupe
Imam 18 godina i ove godine upisujem fakultet. Kad završim fakultet idem u kupe. Hvala Vučku.