Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Svet

"Zvao me je u svoju sobu i rekao da nikome ne govorim o tome": Zvezda "Igre prestola" o Vajnstinu

Lena Hedi rekla je da joj studio Miramax nije davao uloge zbog toga što je odbila da ima seksualne odnose sa holivudskim producentom Harvijem Vajnstinom
Datum: 19/02/2019

"Zvao me je u svoju sobu i rekao da nikome ne govorim o tome": Zvezda "Igre prestola" o Vajnstinu

Foto: Profimedia

Britanska glumica i zvezda "Igre prestola" (The Game of trones) Lena Hedi rekla je da joj studio Miramax nije davao uloge zbog toga što je odbila da ima seksualne odnose sa holivudskim producentom Harvijem Vajnstinom. 

"Nakon što je otkriven, počela sam da razmišljam. Možda je to što nisam bila sa njim uticalo na deceniju mog rada. Zato što sam pre ovih incidenata radila dva posla za Miramaks (čiji je vlasnik bio Vajnstin), a posle toga ništa", rekla je Hedi, a prenosi Indipendent. 

Vajnstina je više desetina žena, među kojima su i poznate glumice, tužilo za silovanje i seksualno uznemiravanje. 

Britanska zvezda je ranije progovorila i o svojim iskustvima sa Vajnstinom, kao i mnoge druge javne ličnosti, ali je on sve te optužbe negirao.

Hedi je rekla je Vajnstina prvi put srela na filmskom festivalu u Veneciji 2005. godine, kada ju je, nakon što ju je odveo u šetnju pored vode, "napravio sugestivan komentar i gest“. 

Rekla je da ga je godinama kasnile sretala u Los Anđelesu tvrdeći da joj je stalno postavljao pitanja o ljubavnom životu. 

"Ne zanima me ništa drugo osim posla, nemojte misliti da sam sa vama ušla u lift iz nekog drugog razloga", ispričala je ona scenu kada ju je Vajnstin pozvao u svoju hotelsku sobu da joj pokaže scenario. 

Tvrdi da joj je kasnije šapnuo da "nikome ne govori o tome", preneo je B92.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.