Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Svet

Bube napadaju Engleze u Volgogradu: Kažu da je narušena bezbednost pred meč Engleske i Tunisa

Engleski mediji prenose da su morale da otkažu više intervjua, nakon što je novinar Skaj Sports Njuza Kavel Solhekol napadnut od strane roja buba
Datum: 18/06/2018

Bube napadaju Engleze u Volgogradu: Kažu da je narušena bezbednost pred meč Engleske i Tunisa

Foto: Profimedia

Rojevi letećih buba stvaraju haos pred meč između Engleske i Tunisa u Volgogradu.

Ruske vlasti su objavile da su iskoristile “hemijsko oružje” protiv insekata, što možda nije najsrećniji izbor reči imajući u vidu nedavne kontroverze oko dvostrukog agenta Sergeja Skripalja.

Uprkos prskanju močvarnih predela insekticidima iz helikoptera pre dva dana, bube su se povratile i prave opštu pomenju. Engleski mediji prenose da su morale da otkažu više intervjua, nakon što je novinar Skaj Sports Njuza Kavel Solhekol napadnut od strane roja buba.

Budući da se stadion nalazi pored Volge, moglo bi da se desi da se broj buba još više poveća tokom utakmice koja je zakazana za 20 časova, prenosi Gardijan.

U zoni za gledaoce, gde se navijači okupljaju da gledaju utakmice na velikim ekranima, bezbednosni protokoli nalažu da tečnosti nisu dozvoljene. Ipak, zvaničnici su popustili i dozvolili gledaocima da unesu sprejeve za odbijanje buba jer je problem preozbiljan.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.