Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Svet

"Niko to nije trebalo da vidi": Procurio privatni snimak Nikol Šerzinger i Luisa Hamiltona

Očigledno je da snimak nije bio za javnost
Datum: 19/02/2019

"Niko to nije trebalo da vidi": Procurio privatni snimak Nikol Šerzinger i Luisa Hamiltona

Foto: Profimedia

Pevačica Nikol Šerzinger u vozač Formule 1 Luis Hamilton našli su se na udaru hakera koji su iz njenog mobilnog telefona ukrali privatne snimke, a potom ih objavili na internetu.

Snimci su nastali u periodu kada je bila u vezi sa vozačem Formule 1 Luisom Hamiltonom. Jedan od njih traje dva i po minuta, a na njemu se vidi par koji leži u krevetu i strastveno razmenjuje nežnosti. Očigledno je da snimak nije bio za javnost, presnoi B92.
U ovom trenutku, na sajtovima na kojima se objavljuje sadržaj za odrasle, video-snimak je pregledan preko 300 000 puta, a pop zvezda je navodno očajna. 
“Nikol je slomljenog srca, zbog toga što se ovaj video-snimak našao na internetu. Nije trebalo niko da ga vidi”, kaže izvor dnevnog lista San , koji je blizak sa pevačicom. 
Četrdesetogodišnja pevačica samo je jedna u nizu zvezda kojima su hakovani nalozi na platformi Aj-klaud (iCloud). Pre pet godina nastao je veliki skandal kada su se na internetu našle na stotine fotografija nagih glumica i pevačica, među kojima su bile Dženifer Lorens, Kejt Apton, Vanesa Hudžins, Avril Lavinj...

Nikol i Luis bili su u vezi, sa prekidima, gotovo osam godina, a raskinuli su 2015 . godine. To se navodno dogodilo zbog činjenice da je njemu karijera bila bitnija od Nikol.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.