Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Kultura

Marko Živić: I iza Bubanj potoka žive urbani ljudi

Uloga Vasilija Trnavca u "Senkama nad Balkanom" nešto sasvim drugačije* Razlog popularnosti ove i drugih serija zbog toga što je bioskopa sve manje, između ostalog* U seriji "Enter" želi da pokaže da i izvan Beograda postoje gradovi, a ne samo sela
Datum: 10/12/2017

Marko Živić: I iza Bubanj potoka žive urbani ljudi

Foto: Screenshot Youtube

Glumac Marko Živić ovih dana pojavljuje se u najgledanijim serijama i šou programima. Pored serije "Psi laju, vetar nosi" i muzičkog šou-programa "Luda noć", Živić igra i u sada već kultnoj seriji "Senke nad Balkanom".

"Vasilije Trnavac je nešto sasvim drugo od onoga što sam do sada igrao u svojoj karijeri. Zadovoljan sam svojom ulogom i time što je ta serija osvojila ceo Balkan", rekao je Živić u intervjuu za "Večernje novosti".

On popularnost ove, ali i drugih serija u svetu, objašnjava time što, na primer, "mnogi više vole da posle obavljenih poslova sednu kod kuće i pogledaju neke serije", a takođe i zbog toga što je "bioskopa sve manje".

U planu mu je priprema za novu TV seriju "Enter" početkom iduće godine. Želja mu je, kako kaže, da pokaže da i iza Bubanj potoka žive neki urbani ljudi, da postoje gradovi, a ne samo sela.

"Rođen sam Kruševljanin i moji roditelji nisu držali kokoške na terasi, već su kupovali jaja na pijaci. Biće to jedna melodramska priča", tvrdi Marko Živić koji, inače, već petnaestak godina igra u matičnom Beogradskom dramskom pozorištu, ali kaže da je, bez obzira na to što igra u mnogim predstavama, pozorište i dalje neisplativa kategorija.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.