Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Svet

Magični dodir: Kako Megan Markl unosi mir u kraljevsku porodicu

Megan takođe dolazi iz razbijene porodice što je uvelo neočekivanu dinamiku. Odnos između nje i Čarlsa je ključan za poboljšanje odnosa u porodici
Datum: 27/05/2018

Magični dodir: Kako Megan Markl unosi mir u kraljevsku porodicu

Foto: Profimedia

Megan Markl je zaslužna za otopljavanje odnosa između princa Harija i njegovog oca, princa Čarsla, pišu britanski mediji.

Odnosi između oca i sina nisu bili najbolji, a Hari je znao i da povisi glas na svog Čarlsa. A kada je Čarls prošle godine odabrao da prećuti dvadesetu godišnjicu smrti princese Dijane, pričalo se o razdoru u kraljevskoj porodici.

Megan takođe dolazi iz razbijene porodice što je uvelo neočekivanu dinamiku. Odnos između nje i Čarlsa je ključan za poboljšanje odnosa u porodici.

“Megan je upoznala Čarlsa i oborio je svojim šarmom”, rekao je izvor blizak porodici, prenosi Dejli Mejl. “Rekla je Hariju da je Čarls divan, topao, vredan i stabilan.”

“Megan je tako inteligentna i fina. Ona čini Harija veoma srećnim. Ne može više da nam se dopada”, rekao je Čarls prijateljima.

Megan je fascinirana istorijom kraljevske porodice i uronjena je u literaturu o Komonveltu. Čarls vidi svoju radnu etiku i starst za filantropijom u Megan, koja je aktivna u dizanju svesti o ženskim problemima. Takođe se slažu po pitanju organske ishrane.

Dve autsajderke u porodici – Kamila Parker Bouls i Megan Markl – takođe su izgradile dobar odnos i postale prijateljice.

Nije tajna da su Vilijem i Hari imali probleme zbog smrti njihove majke Diane i da su krivili oca jer je bio odsutan tokom većeg dela njihovog detinjstva.

Čak i Vilijem, koji se najviše koncentrisao na svoju porodicu i malo vremena provodio sa svojim ocem, je počeo da smekšava.

Kraljica se takođe zainteresovala za Megan, možda najviše zbog zajedničke ljubavi prema psima. Dan pred venčanje kraljica, kojoj je nedavno preminuo poslednji korgi, se vozila sa Gajem, Meganinim biglom.

Jasno se vidi da kraljica Elizabeta smatra da mlađi članovi porodice imaju kvalitet da je povedu u budućnost i očuvaju je u svetu koji se rapidno menja, a Megan Markl ima veliku ulogu u tome.


Ukupno komentara: 0



Sva polja su obavezna.