Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Svet

Džoni Dep se nagodio sa firmom od koje je tražio 25 miliona dolara

Holivudski glumac je postigao sa zadovoljstvom sporazum, rekli su njegovi advokati i dodali da je on želeo da zaštiti svoju reputaciju, kao i da je zahvalio svima koji su ga podržavali u ovoj situaciji
Datum: 20/07/2018

Džoni Dep se nagodio sa firmom od koje je tražio 25 miliona dolara

Foto: Profimedia

Glumac Džoni Dep postigao je sporazum sa firmom koja je 17 godina vodila njegove poslove i od koje je tražio 25 miliona dolara odštete zbog krađe i prevare, preneo je 24sata.hr.

Sporazum je postignut mesec dana pre suđenja, a tužbu zbog lošeg upravljanja finansijama protiv "Menadžment grupe" podneo je u januaru 2017.

Holivudski glumac je postigao sa zadovoljstvom sporazum, rekli su njegovi advokati i dodali da je on želeo da zaštiti svoju reputaciju, kao i da je zahvalio svima koji su ga podržavali u ovoj situaciji.

Kompanija pod vođstvom Džoela i Roberta Mandela imala je zakazano suđenje za 15. avgust sa slavnim glumcem. Mesec dana posle njegove tužbe, kompanija je podnela protivtužbu i tražila 550.000 dolara za neplaćene naknade.

Tvrde da je glumac sam bio odgovoran za svoje finansijske probleme. Optužili su ga za trošenje nekoliko miliona dolara na luksuznu kuću, vino, umetnine i top koji je iskoristio da rasprši pepeo pisca Hantera S. Tompsona koji je preminuo u 68. godini života.

Dep se 2010. godine našao na Forbsovoj listi kada je proglašen za najplaćenijeg glumca sa zarađenih 75 miliona dolara, većinom zbog uloge kapetana Džeka u "Piratima s Kariba".


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.